Si për të paralajmëruar hapjen së shpejti të dyerve të Teatrit të Operas dhe Baletit, konferenca e parë e këtij institucioni u mbajt në sall

TKOB cel sezonin ne shesh me “Opera Opening - Countdown” | ABC News Albania

TKOB cel sezonin ne shesh me “Opera Opening - Countdown” | ABC News Albania

TKOB cel sezonin ne shesh me “Opera Opening - Countdown” | ABC News Albania

TKOB cel sezonin ne shesh me “Opera Opening - Countdown” | ABC News Albania

TKOB cel sezonin ne shesh me “Opera Opening - Countdown” | ABC News Albania
TKOB cel sezonin ne shesh me “Opera Opening - Countdown” | ABC News Albania
  • 2019-09-17 14:00:11 1 month ago
  • views: 2
  • By: YouTube
0
Shared

Si për të paralajmëruar hapjen së shpejti të dyerve të Teatrit të Operas dhe Baletit, konferenca e parë e këtij institucioni u mbajt në sallën e rikonstruktuar të ...

What you think about this story?
TKOB cel sezonin ne shesh me “Opera Opening - Countdown” | ABC News Albania